Fallstudier från industrin

Spelsberg-kapslingar skyddar känsliga vattenstyrningssystem

Vattenmätteknik i industriella tillämpningar kräver högkvalitativa komponenter, eftersom exakt kontroll av de bredaste parametrarna är oumbärlig. Som specialist för vattenmätningssystem erbjuder Analytical Technology Inc. ett omfattande produktsortiment från 2-trådsomvandlare via analyssystem med PID-regulatorer till bärbara testanordningar för bestämning av ozon-, klor- eller fluoridhalter.

Liksom alla teknologier för processkontroll är det viktigt att analyssystemen fungerar utan funktionsfel eller felaktiga mätningar. Annars kan människor utsättas för risker och höga kostnader uppstå på grund av systemstörningar och stillastående. Känslig elektronik måste skyddas tillförlitligt med kapslingar som är speciellt lämpade för dessa applikationer. Av denna anledning använder Analytical Technology Inc. konsekvent kapslingar från Spelsberg.

Deras robusta konstruktion möjliggör säker övervakning inom alla användningsområden, såsom avloppsrening, industriellt kylvatten eller tvättvatten från livsmedelsindustrin.

Chris McTear, teknisk chef för Analytical Technology Inc.: ”Det är viktigt för många av våra kunder att de alltid kan övervaka parametrarna för säker och hygienisk drift av deras tillämpning. De är beroende av kvaliteten och pålitligheten hos våra produkter.

Därför använder vi endast komponenter från tillverkare som vi litar på. Spelsberg är en ledande tillverkare av högkvalitativa kapslingar. Vi vet att Spelsberg kapslingar uppfyller våra höga krav och möjliggör enkel installation.”

Ett brett sortiment av Spelsberg-produkter används av Analytical Technology, inklusive TK-industrin, Abox-kopplingsdosor och AK små fördelningscentraler.