Lediga jobb

Spelsberg är en av de ledande tillverkarna inom elindustrin och är främst verksamt inom elinstallation och kapslingsteknik. Familjeföretaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för

elinstallation och industrin och betraktas som en kompetent problemlösare för alla uppgifter i samband med kapslingar. Spelsberg står sedan mer än 110 år för säkerhet, hög kvalitet och teknisk prestanda och har sina egna VDE- och UL-certifierade testlaboratorier. För närvarande omfattar sortimentet drygt 5 000 brett tillgängliga produkter, inklusive kopplingsdosor, små fördelningscentraler, radplintar, mät- och industrikapslingar. Dessutom utvecklas, testas och tillverkas individuella lösningar enligt kundens begäran. 

Företaget är verksamt över hela världen med egna dotterbolag och distributörer och sysselsätter i sitt huvudkontor i Schalksmühle (NRW), produktionsanläggningen i Buttstädt (Thüringen) och dotterbolagen cirka 450 anställda.

Kvalificerade medarbetare arbetar team-inriktat och högt motiverade med den senaste tekniken och metoder för innovativa produkter och lösningar för våra kunder.

Tyvärr har vi inte lediga platser just nu.

Arbeta hos Spelsberg

Mer om karriär på Spelsberg

Mer

Har vi väckt ditt intresse?

Om du känner dig utmanad av dessa intressanta positioner ser vi fram emot dina kompletta ansökningshandlingar inklusive löneanspråk.

Skicka dessa till

Herr Stefan Lietzau
Personalchef
I Gewerbepark 1
58579 Schalksmühle
Tel.: 0 23 55 / 8 92-104
E-post: slinospam-spelsberg.de