Lediga jobb

Spelsberg är en av de ledande tillverkarna inom elindustrin och är främst verksamt inom elinstallation och kapslingsteknik. Familjeföretaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för

elinstallation och industrin och betraktas som en kompetent problemlösare för alla uppgifter i samband med kapslingar. Spelsberg står sedan mer än 110 år för säkerhet, hög kvalitet och teknisk prestanda och har sina egna VDE- och UL-certifierade testlaboratorier. För närvarande omfattar sortimentet drygt 5 000 brett tillgängliga produkter, inklusive kopplingsdosor, små fördelningscentraler, radplintar, mät- och industrikapslingar. Dessutom utvecklas, testas och tillverkas individuella lösningar enligt kundens begäran. 

Företaget är verksamt över hela världen med egna dotterbolag och distributörer och sysselsätter i sitt huvudkontor i Schalksmühle (NRW), produktionsanläggningen i Buttstädt (Thüringen) och dotterbolagen cirka 450 anställda.

Kvalificerade medarbetare arbetar team-inriktat och högt motiverade med den senaste tekniken och metoder för innovativa produkter och lösningar för våra kunder.

Aktuella lediga jobb på hos oss

SÄLJARE

SÄLJARE

Säljare Mälardalen Stockholm

Spelsberg Sverige växer vidare och söker dig som vill vara med i vårt team och driva försäljningen och utveckla affärsrelationer på Spelsberg AB.

Som säljare kommer Du att ansvara för utvecklingen av såväl nya som befintliga kunder, Du kommer att bearbeta Grossister, OEM-industri och elinstallatörer. Du ansvarar för att driva uppsatta mål och skapa ett brett kontaktnät hos kunden på alla nivåer och funktioner. Du har en förståelse för strategiska målsättningar och hur man bryter ner dessa till initiativ och aktiviteter, och på så sätt skapa lönsamma affärer.

Vi tror att Du har några års erfarenhet av teknisk försäljning mot Grossister och OEM kunder gärna från elbranschen. Du kan också vara elinstallatör som söker en ny utmaning. Du är serviceinriktad, har initiativförmåga samt är tekniskt lagd och har lätt att samarbeta, och har en stark förmåga att förstå kundens behov och arbetssätt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du kan arbeta självständigt och skapa resultat.

Placeringsort är Örebro eller annan ort i Mälardalen/Stockholm efter ök.

Frågor om tjänsten besvaras av Stefan Nyberg på, 070-529 59 67.

Din ansökan skickar du på mail till sny@spelsberg.se senast den 20 juni 2019 intervjuer och rekrytering sker löpande.

Spelsberg är en ledande tillverkare av industri och installations kapslingar, och har sedan 1904 bedrivit tillverkning utveckling av dessa produkter och från 2017 med eget dotterbolag i Sverige. Några kända och med Spelsberg, tydligt förknippade produkter är A-box, AK-air, TK och WKE som är av erkänd högpresterande industrikvalitet. Företaget har dotterbolag och försäljningspartners i mer än 60 länder. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001, samt har eget testlaboratorium för VDE och UL godkännande.

www.spelsberg.se

Arbeta hos Spelsberg

Mer om karriär på Spelsberg

Mer

Har vi väckt ditt intresse?

Om du känner dig utmanad av dessa intressanta positioner ser vi fram emot dina kompletta ansökningshandlingar.

Skicka dessa till

Stefan Nyberg
Tel.: 070-529 59 67
E-post: sny@spelsberg.se