Spelsberg – det är vi

Vad vore vi utan våra Spelsberg-medarbetare?

I år har medarbetarna haft en aktiv roll i att forma sin utveckling. Endast med en stark gemenskap har vi lyckats konsolidera vår position som ett medelstort familjeägt företag under årtiondena.

Sedan företaget grundades har medarbetarna aktivt format utvecklingen av företaget. Resultatet är inte bara mer produkter - individuella lösningar möjliggörs genom engagemang och passion hos Spelsberg.

Våra kunder värdesätter oss som en serieleverantör med en omfattande katalog och finjusterade system.

Kunder uppskattar oss även som expertkonsult för krävande frågor som rör kapslingar. Vårt team utvecklar, testar och producerar skräddarsydda, omfattande lösningar - men vi gör även små anpassningar enligt kundens önskemål.

Som Spelsbergare ser vi bortom gränserna för enskilda avdelningar. Vi arbetar tillsammans för att erbjuda moderna produkter i hög kvalitet till ett rimligt pris – och vi närmar oss alltid detta som ett team.

Särskilt vid försäljning och service demonstrerar vi synligt vår filosofi om dialog och partnerskap. Vår grundare, Ernst Spelsberg, skulle verkligen vara stolt över att hans värderingar fortfarande leder vårt företag efter fyra generationer och att våra medarbetare inte har förlorat den banbrytande andan från bolagets formativa år.

Kvalitet ”Made in Germany”

Vi arbetar hand i hand med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av våra produkter. Vår kompetenta personal utvecklar, producerar och testar samt ser till att logistiken fungerar smidigt.