Utbildning hos Spelsberg

Utbildning av ungdomar har en lång tradition på Spelsberg. Eftersom vi konsekvent utvecklar och tillverkar alla produkter I Tyskland behöver vi skickliga yrkespersoner som vi gärna själva utbildar. 

Utbudet i det kommersiella och industriella området varieras, från försäljningsingenjörer till ingenjör. I vårt företag förlitar vi oss på en utbildning där de som ska påbörja yrket är starkt involverade i verksamheten i de olika avdelningarna. Här kan våra praktikanter dra nytta av kunskapen om Spelsberg. Vi främjar utvecklingen av unga yrkesverksamma aktivt. Dessa inkluderar riktade enskilda åtgärder för fördjupning av böjningstyngdpunkter eller studieresor i utbildningsförbundet. 

Utbildning och studier kan startas samtidigt på Spelsberg: varje utbildningsår erbjuder vi dubbla utbildningsprogram i olika kombinationer.

Utsikterna för de som ska påbörja yrken från Spelsberg är bra: Orderböckerna är fulla och utvecklingen inom installationsteknik gör att efterfrågan på kundanpassade lösningar och högkvalitativa kapslingar fortsätter att stiga. Så det är mycket troligt att de flesta lärlingar kan anställas efter en avklarad examen.

Ansökan ska skickas till:

Günther Spelsberg GmbH + Co. KG
Stefan Lietzau
Im Gewerbepark 1
58579 Schalksmühle
Telefon: +49 23 55 / 8 92-0
Fax: +49 23 55 / 8 92-189
E-post: ausbildungnospam-spelsberg.de

Följande underlag bör ingå:

• Ansökningsbrev
• CV
• Exemplar av de två sista skolcertifikaten
• Praktikbevis
• Övriga intyg