Arbeta hos Spelsberg

Nära, förtroendefullt samarbete, platta hierarkier och öppen kommunikation är viktiga pelare för vår framgång. Så här skapar vi en innovativ miljö, behåller kompetens inom företaget och ger våra kunder omfattande service för våra produkter.

Tillfredsställelsen hos våra Spelsbergmedarbetare framgår av den låga personalomsättningen och hur väl de identifierar med företaget. Inte bara den fjärde generationen av familjen Spelsberg arbetar med kapslingar - tidigare generationer hos många av våra anställda arbetade också för Spelsberg. 

Om du vill göra karriär hos Spelsberg måste du vara en lagspelare och känna ansvar för företagets förmögenheter, oberoende av din position. Varje medarbetare är viktig och varje uppgift förtjänar att hanteras med omsorg och engagemang. Att göra arbetet enklare för våra kunder är vårt främsta mål, vilket alla anställda i Spelsberg bidrar till.

Främja vidareutbildning

Människorna på Spelsberg är centrala för att forma bolagets framgångshistoria.  En hög grad av engagemang och långa anställningsförhållanden är belöningen för detta samarbete på alla nivåer. Vi skulle verkligen inte vara där vi är idag utan våra Spelsberg-medarbetares idéer och motivation.

Goda resultat uppnås först när alla vet vad de gör. Vi fäster därför största vikt vid utbildningen av vårt team och ger varje individ möjlighet att utvecklas med oss. Ny teknik, nya lagkrav eller aktuella trender inom installationsteknik kräver alltid en justering av utbudet av produkter, tillverkningsprocesser och kommunikationen med våra kunder. Detta är bara möjligt om de anställda ständigt utbildas inom sitt område. Om du är nyfiken och intresserad av livslångt lärande är Spelsberg platsen för dig!

I vårt team finns det ett bra, kollegialt arbetsklimat. Denna miljö ger gott om möjligheter till nya idéer; du kan faktiskt göra skillnad här. 

Det är dock inte bara arbetet som gör Spelsberg tilltalande - vår plats i det attraktiva Sauerlandlandskapet har ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Vandring på Rothaarsteig, skidåkning på Winterberg eller kultur, sport eller shopping i Ruhr-distriktet - det finns ett brett utbud av erbjudanden i vår omedelbara närhet. Från den närliggande motorvägskorsningen Lüdenscheid-Nord ligger Ruhr-distriktet Dortmund, bara 30 minuters bilresa bort.

Lediga jobb

Här hittar du aktuella lediga jobb hos Spelsberg.Mer

Kom igång hos Spelsberg

Från industriell verksamhet till ingenjör – Spelsberg erbjuder rätt utbildning för alla.Mer