Vad som utmärker Spelsberg

Om du värderar testad säkerhets- och varumärkeskvalitet, är du i goda händer med Spelsberg. Under mer än 100 år har Spelsberg varit känd inom branschen för dosor, fördelningstavla och kapslingar som kombinerar utmärkt varumärkeskvalitet med utmärkt valuta för pengarna. 

Ett katalogsortiment med mer än 5 000 standardprodukter täcker praktiskt taget alla behov. Och om det inte gör det är allt möjligt hos Spelsberg - från den lilla anpassningen till den helt nya utvecklingen av nyckelfärdiga, förmonterade kapslingar. Eftersom all kompetens för nya utvecklingar är samlad vid huvudkontoret i Schalksmühle, kan Spelsberg-teamet reagera snabbt på enskilda förfrågningar. En toppmodern maskinpark säkerställer att även små mängder kan hanteras individuellt. Så Spelsberg-kunder är alltid på den säkra sidan - även om katalogutbudet inte skulle räcka till. 

Under åren har vi skapat förtroendefulla relationer med leverantörer och kunder. Många uppskattar det faktum att Spelsberg har kvar fötterna på jorden trots sin världsomspännande framgång. Vi talar i klartext – du kan lita på Spelsbergers ord. Att vara framgångsrik tillsammans är det motto som definierar Spelsbergs verksamhet. Och därför har vi inte bara tänkt på pris, kvalitet och funktioner, utan också på dem som säljer, installerar och driver våra lösningar som återförsäljare. Att utforma arbetet så enkelt som möjligt för alla - det är vårt uppdrag.