Oöverträffad kompetenskedja

för en skräddarsydd kundupplevelse

De många processerna inom ett företag hakar i varandra, liksom länkarna i en kedja. Endast en stark sammankoppling av de enskilda länkarna ger kedjan som helhet stabilitet. Därmed ger varje länk ger ett betydande bidrag till framgången.

Det är därför vi på Spelsberg ägnar stor uppmärksamhet åt varje liten del av vår processkedja, och tillser med moderna metoder, den senaste anläggningstekniken och högt kvalificerade medarbetare att allt stämmer i slutändan. För att inte lämna något åt slumpen kombinerar vi all kunskap vi behöver för utveckling och tillverkning av våra premiumkapslingar i egen regi. Oavsett om det gäller verktygskonstruktion, prototyper eller tryckning: Endast den som gör allt själv har också alla parametrar under kontroll.

Eftersom vi har en produktion med tusentals formsprutade delar som varje dag kommer från helt automatiserad produktionslinje, har vi råd med en fabrik där vi kan reagera snabbt på kundernas önskemål. Trots att vi har mer än 5 000 produkter i vårt sortiment har vi under de senaste åren anpassat och expanderat områdena service och kundanpassning så kraftigt att vi kan möta individuella behov ännu bättre och snabbare.

Vi tror: Det är inte någon konst att producera standardprodukter i stora mängder. Eftersom vi använder vår kompetenskedja inte bara för utveckling av nya och allt bättre produkter, utan även för att lösa många problem hos våra kunder.

Därmed har vi etablerat oss i branschen som en erfaren rådgivare där kapslingsuppgifter kan lösas med en hel del erfarenhet och passion. Liksom länkar i kedjan griper våra avdelningar in i varandra och arbetar i nära samarbete med kunden fram snabba och kreativa lösningar.

Från råd om utveckling och tillverkning till provning och certifiering, vi erbjuder allt våra kunder behöver från en källa.

Några av våra många referenser