Digitaltryckning

Under många år var tampongtryck eller gravyr en populär metod för att märka kapslingar. Men eftersom de detaljer som ska avbildas blir finare blir dessa metoder svårare att tillämpa. Dessa testade metoder har också begränsningar när det gäller färger. 

Av dessa skäl har vi erbjudit våra kunder möjligheten till digital tryckning de senaste åren för att tillämpa mer komplexa märkningar eller mönster på våra kapslingar. 

Det finns inga begränsningar från ett designperspektiv när det gäller vad som är möjligt med konventionell fyrfärgstryck: 

Expressiva mönster, ett brett spektrum av färger, färggraderingar och jämn bildtryckning. En enkel, icke-beskriven standardkapsling omvandlas till ett original, unikt föremål. 

Våra kunder lämnar ofta utskrivna, utförliga förklaringar för anslutningar eller komponenter som ska monteras. Många av våra kunder använder digitaltryck så att de kan tillämpa sin företagsdesign här. Det går också att trycka sådant som matchar den senare applikationsmiljön – som bilder av en strand och vågor för användning i simbassänger. Oavsett hur extravaganta dina idéer är, har vi teknisk kapacitet och kompetens för genomförande. 

  • maximal tryckbild 300 mm*420 mm 
  • Flerfärgstryck 
  • lämpligt för små serier eller mönster
  • Färgraderingar är möjliga