Teknisk uppfinningsrikedom från Tyskland

Personer som ansvarar för processer är fullt medvetna om de kostnader som kan uppkomma till följd av fel, underhållsarbete och stilleståndstider. Hjälp finns i form av lösningar som görs slitstarka, robusta och som kräver lågt underhåll, vilket återspeglas i form av rena besparingar.

Under mer än 100 år har Spelsberg varit känd inom flera branscher för dosor, fördelningstavla och kapslingar som kombinerar utmärkt varumärkeskvalitet med utmärkt valuta för pengarna.

Teman som Industri 4.0, smart mätning och elektromobilitet försäkrar att högkvalitativ elektronik kommer att erövra de mest avlägsna hörn av byggnader av alla slag. Att ansluta denna elektronik säkert och skydda känsliga komponenter är en del av våra kärnkompetenser. Vi utökar kontinuerligt vårt produktsortiment för att tillfredsställa nya trender inom byggteknik och elinstallation. 

Det finns ibland problem som inte kan lösas med produkter från lagret. Här behöver du en specifik kapsling och du letar efter någon som känner till den här sektorn, som är bekant med de globala standarderna och som också vet hur installatören som ska upprätta anslutningen vid ett senare tillfälle arbetar.

När allt blir särskilt komplicerat, litar stora företag på Spelsberg – kapslingsspecialisten, med erfarenhet, kompetens inom el- och kapslingsteknik och med ett nätverk av leverantörer som gör allt möjligt. Egen prototyptillverkning, testlaboratorier som är certifierade enligt UL och VDE, och moderna maskiner med kraftfulla bearbetningscentraler