Förpackningstjänst

Individuell förpackning beroende på applikation

Det är inte alltid lösningarna från stången är de bästa. 

Ibland behövs en särskild kombination av artiklar för senare användning. Ibland behövs särskilda batchstorlekar som inte är tillgängliga i vårt sortiment. Många kunder vill ha specialtryckta kartonger, specialdimensioner eller etiketter för bättre hantering i den interna logistiken. 

Oavsett vad din förfrågan kan vara: Vi strävar efter att göra arbetet så enkelt som möjligt för dig och göra allt för att våra kapslingar ska kunna användas med så lite ansträngning som möjligt. 

Därför erbjuder vi kundanpassade förpackningstjänster, som levererar från panelförpackningar till specialkartonger, förpackningsenheter eller etiketter som du behöver för ditt dagliga arbete. 

Våra logistikexperter kan arbeta med dig för att definiera dina krav i detalj så tidigt som i anbudsfasen i ett projekt. 

Frågan om hur du vill använda våra produkter är alltid det centrala fokuset: 

Vill du fortsätta att montera artikeln?

Då kan vi på begäran leverera produkten isärplockad och löst förpackad. Tidskrävande uppackning elimineras därmed och vidarebearbetningen kan påbörjas omedelbart.

Vill du själv sälja vidare en anslutningsklar del?

Vi hanterar märkningen på etiketterna enligt dina önskemål och packar in varorna i dina egna kartonger. Du sparar på processkostnader och kan koncentrera dig fullt ut på din kärnverksamhet. 

Logistik enligt dina önskemål!

Vi kan din verksamhet och vet hur viktigt det är att du får våra produkter exakt enligt dina specifikationer. Kontakta oss så att vi kan göra ditt arbete enklare. Typiska kundförfrågningar i detta område är:

  • Locket och bottendelen levereras separat
  • Kartongmaterial ingår endast vid leverans
  • Olika leveransadresser för halvfabrikat
  • Förpackning av kartong eller behållare från tredje part