Beprövad kvalitet för proffs.

I hela världen.

Säker, säkrare, Spelsberg: Spelsberg driver ett internt testlaboratorium vid sitt huvudkontor i Schalksmühle för certifieringsändamål. Laboratoriet och enheterna är inte bara VDE-certifierade, de är också UL-certifierade, vilket möjliggör alla nödvändiga inspektioner för internationell användning av serieprodukter och speciella lösningar som ska genomföras internt.

Testlaboratoriet är utrustat med den senaste tekniken och är under ständig utveckling. UL och VDE utför en årlig revision som en del av Client Test Data Program för att säkerställa att arbetet fortsätter att utföras med en konsekvent hög standard. I det globalt erkända UL-testet måste produktegenskaperna uppfylla de stränga kraven i den amerikanska testorganisationen Underwriters Laboratories. Med kvalitetsstämpeln uppfyller Spelsberg den ökande efterfrågan på UL-certifierade kapslingar för kunder från USA, Kanada och Europa.

Testteamet tester produkterna inom ramen för IP- och IK-skyddstestning för beständighet mot penetration av damm och vatten och skydd mot extern mekanisk stress, bland annat. På begäran kan ytterligare tester utföras.

Denna möjlighet är särskilt viktig när vi utvecklar skräddarsydda lösningar tillsammans med våra partners. Syftet är att hjälpa våra kunder att få sina produkter till marknadsberedskap så snabbt som möjligt. 

Inga filer hittades

Spelsbergs varumärke
Visa videon

Om du värderar testad säkerhets- och varumärkeskvalitet, är du i goda händer med Spelsberg.Mer