Spelsberger Verteilerkästen kommen auch auf hoher See zurecht, Platzsparende Verbindungsdosen und Kleinverteiler für feuchte Umgebungen auf dem Schiff.

På det vida havet

Ombord på båten Sirius 35 DS, ger robusta fördelningstavlor och installationsdosor en tillförlitlig strömförsörjning

Du kan se dess vita segel på avstånd när den glider elegant genom vattnet – Sirius 35 DS. Den kompakta båten erbjuder allt som seglaren önskar. Varje ägare kan anpassa sin Sirius 35 DS för att passa deras behov. Båtbyggarna på Sirius-varvet i Plön använde idéer och erfarenheter från sina kunder i utvecklingsprocessen. Resultatet blev en mångsidig 11 meter lång yacht med effektiv användning av utrymmet och flexibla designmöjligheter. Det är inte konstigt att fördelningstavlor och installationsdosor från Spelsberg används i skräddarsydda båtar från den Plön-baserade tillverkaren.

Elektriska installationsprodukter från Spelsberg passar perfekt för omständigheterna och passar utan problem i båtens kompakta skrov. De är oftast inhysta i mini-verkstaden under salongen. Ägaren har tillgång till båtens hela elsystem från sätet. De kan till och med utföra reparationer med en arbetsbänk med ett mini-skruvstäd.
De små gruppledningscetralerna i AKi-serien från Spelsberg är inrymda i den lilla kammaren.  AKi som identifieras med "landförbindelse" distribuerar den elektriska energin som tas externt från en brygga. Den intilliggande inverteraren distribuerar ström från batteriet ombord. Så seglarna kan räkna med en tillförlitlig kraftförsörjning i alla lägen – i hamn och till sjöss.

Abox-i-installationsdosorna och små fördelningscentraler från AKi-serien valdes för sin kompakta design och höga flexibilitet, samt för robustheten i produkterna i industrikvalitet. Fördelarna och installationsdosorna från Spelsberg utvecklades speciellt för användning i svåra förhållanden och kännetecknas av utmärkta materialegenskaper, testad säkerhet och optimal funktion och hållbarhet under extrema förhållanden. Glasfiberförstärkt polykarbonat ger ett högre motstånd. Därför skyddar fördelartavlorna och installationsdosorna på ett säkert sätt känslig elektronik från fukt, kyla, värme, UV-strålning, olja, fett och slag – även i grov sjö utanför Sverige, Norge eller Danmark.