Modulmontering

Allt från en källa

Baserat på vårt stora standardsortiment utvecklar vi exklusiva lösningar som skräddarsys för din exakta applikation. Du kan kombinera standardiserade systemkomponenter för ett anpassat komplett system. 

Typiska monteringsuppgifter i detta område:

  • Montering enligt kundens önskemål, t.ex. ledningar, anslutningar, tätningar, kontaktremsor etc.
  • Kombination av omkopplingsanordningar, t.ex. strömbrytare, standarduttag, tryckta kretskort, strömbrytare, överspänningsskydd

Vi monterar dina moduler och modulställ för dig, men monteringen lämnar vi till dig. På begäran kopplar vi och monterar allt för att skapa ett komplett system, så du behöver bara oroa dig för den senare installationen. I vår process garanterar vår elutbildade personal konsekvent hög kvalitet.

Produktion av små serier

För att kunna erbjuda våra kunder det bästa möjliga stödet har vi också möjlighet att skaffa delar till små specialordrar och implementera dem särskilt snabbt, billigt och med den vanliga höga Spelsbergkvaliteten. För detta ändamål har vi anpassat våra processer och kan utnyttja moderna produktionsprocesser och bearbetningsmaskiner. Vi har också ett kompetent och engagerat team som är redo att snabbt genomföra dina individuella önskemål. I processen arbetar alla våra experter hand i hand och över avdelningar och kan till och med utnyttja det egna testcentret vid behov. Detta sparar tid och minimerar stress! 

Slutbesiktning

Innan en del lämnar vår fabrik genomgår den en visuell inspektion, och testning av elektrisk funktionalitet sker på begäran och för kompletta system. Elektriska slutliga kontroller är möjliga i form av visuell inspektion, genomgångs-, isoleringsmätningar eller skyddsledarmätningar och -test. 

På det sättet kan vi garantera att du får den vanliga höga Spelsbergkvaliteten för förmonterade, delvis kablade eller nyckelfärdiga kapslingar.