Ställverkskonstruktion

Omfattande service och expertrådgivning ingår

Ställverk och styrsystem från Spelsberg används över hela världen. Våra branschoberoende lösningar används bland annat inom en mängd olika applikationer inom fordons-, timmer-, olje- och gasindustrin. Vår kvalificerade personal på Schalksmühle produktionsanläggning tillverkar lågspänningsställverk på upp till 1 250 A i nära samarbete med kunden. 

Projektplanering och materialupphandling av kunden är också möjligt, annars kan vår interna personal hantera dessa uppgifter. På detta sätt minimeras kostnaderna för planering och upphandling för våra kunder. Du får nyckelfärdiga lösningar och drar nytta av vårt beprövade leverantörsnätverk. Vi använder endast premiumkvalitetsköpta komponenter som uppfyller våra höga krav. 

Våra kunder uppskattar vår flexibilitet och tillförlitlighet när det gäller scheman. 

Din kontaktperson för Iso ställverk

I Iso ställverk det finns många detaljer att tänka på. Spelsbergs elektrotekniker hjälper dig att hitta den optimala lösningen. Vi erbjuder ett brett utbud av typer, från det modulära GTi-ISO-ställverkssystemet till individuella kapslingar med säkringar och strömbrytare (Aki) och små distributörer för skenanordningar. Detta möjliggör en hög flexibilitet i produktionen av ställverk och distribution av den centrala och decentraliserade energiförsörjningen. 

Vårt erbjudande sträcker sig dock långt bortom hårdvaran: Dra nytta av våra omfattande tjänster för fördelningstavlor och ställverk. Vårt planeringsverktyg, ”TreeCad Spelsberg Assistent”, hjälper dig att skapa kretsscheman, plintscheman och monteringsritningar. Våra kvalificerade elingenjörer står till ditt förfogande för konsultation på plats eller via telefon. Anbudsförfrågningar kan också skickas till vår tekniska avdelning. De utarbetar sedan data för dig. I processen får du exakt de produkter du behöver på kortast möjliga tid: som tomkapsling, förmonterade, delvis anslutna eller redo för anslutning.

Utnyttja vårt kunnande

Utnyttja vårt kunnande och vår service från första förfrågan till leverans:

  • Projektplanering
  • Utveckling av inledande utkast, skapande av kretsscheman och urval av korrekta kapslingskombinationer i nära samarbete med kunden
  • Godkännande av produktionsritningar av kunden
  • Montering av ställverk av våra kvalificerade experter enligt aktuella standarder.